Start Me Up stoomt je als toekomstige ondernemer klaar richting een succesvolle lancering van je eigen zaak, d.m.v. individuele coaching en opleiding. Naast verschillende dag- en avondopleidingen op onze campussen, bestaat er nu ook een online variant: het Start Me Up e-traject .

Train je ondernemersskills, op jouw eigen tempo

Tijdens Start Me Up komen alle aspecten van ondernemerschap aan bod. Het e-traject is – net als de fysieke trajecten – een volwaardige opleiding, die uit 4 grote blokken van telkens 3 thema’s bestaat:
 

1.     Opstartformaliteiten, wetgeving, verzekeringen & futureproof ondernemen
2.     Personal branding, digitale marketing & marketingplan
3.     Basis boekhouden, commerciële administratie & financieel plan
4.     Verkooptechnieken, pitchen & netwerken

De verwerking van de leerstof gebeurt volledig online, in een mix van e-modules, online lessen én met de nodige ondersteuning van de ondernemerscoaches.

Word succesvol ondernemer

Doel is het beoordelen van de haalbaarheid van de eigen zaak, aan de hand van een ondernemersplan en pitch. Na afloop wordt door VLAIO een getuigschrift ‘Succesvol Ondernemer’ uitgereikt.

Schrijf je nu in voor het Start Me Up e-traject

Inschrijven voor het Start Me Up e-traject kan via deze link. De eerste videolessen en e-modules zullen vanaf 1 februari 2023 beschikbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om na 1 februari in te stappen.

* Syntra-cursisten krijgen 25% korting op een Start Me Up-traject naar keuze.
* Werkzoekenden die in aanmerking komen, kunnen gebruikmaken van de transitiepremie.

Nog vragen? Volg een infosessie ‘Ondernemer worden’

Meer info over Start Me Up en/of ondernemerschap? Tijdens de infosessies beantwoorden onze ondernemerscoaches al jouw vragen.

🗓️ Eerstvolgende datum: 22 februari om 19uinschrijven voor de infosessie.
Deelname is gratis. Na inschrijving ontvang je een deelnamelink.