voltijdse dagopleidingen

Ben je minstens 18 jaar en heb je geen tijd te verliezen?
Kies voor een voltijdse dagopleiding: een praktische opleiding met focus op wat je moet kennen en kunnen in je favoriet beroep. Je steekt je diploma al na 1 jaar op zak(1).

(1) 80% van de voltijdse dagopleidingen duren 1 jaar, er zijn enkele uitzonderingen die 6 maanden, 1,5 jaar of 2 jaar duren.

Onze troeven

  • Verkort traject: meeste opleidingen duren 1 cursusjaar
  • Praktijkgerichte lessen
    Onze docenten zijn kraks in hun vakgebied, met tips & tricks uit de praktijk. Theorie pas je toe in de praktijklessen bij Syntra of je gaat aan de slag op je stage- of werkplek.
  • Je studeert af met een officieel erkend diploma (certificatie door de Vlaamse overheid)
  • Je blijft ten laste van je ouders voor kinderbijslag en fiscaliteit
  • We werken aan jouw ondernemerscompetenties zodat je klaar bent om als zelfstandige te starten.
  • Onze leer- en competentiecoaches zijn er voor jou. Zij geven jou ondersteuning in je leertraject en zorgen voor een optimale match met je werkplek in het geval van een PACT-opleiding.

werkplekleren, dat werkt

Sommige voltijdse dagopleidingen zijn duale trajecten die werkplekleren én campusleren combineren.
Je sluit dan een pact met Syntra én je leerbedrijf waar je 60% van je opleidingstijd aan de slag bent. Wat je moet kennen en kunnen ga je dus vooral leren van een praktijkopleider op de werkvloer, uiteraard onder onze begeleiding.

In een opleiding met werkplekleren doe je een heleboel werkervaring op, zowel qua job, kennis van de sector als omgang met collega’s. Dankzij die praktijkervaring verhoog je je kansen op de arbeidsmarkt.

Opleidingen in de kijker

No data was found
Keuzestress? Laat je inspireren door deze getuigenissen of dossiers