VERSTERK JE DIGITALE VAARDIGHEDEN

KAN JIJ NOG VOLGEN?

De digitale wereld evolueert steeds sneller en sneller. Kan jij nog volgen? Geen zorgen, wij soms ook niet meer hoor! Dagelijks worden we geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen en potentiële risico’s. Hoe sterk is mijn wachtwoord? Waar zoek ik het best naar rechtenvrije afbeeldingen? Wat is GDPR? Hoe behoed ik mij voor fake news?

TEST EN UPGRADE JE DIGITALE SKILLS

Om jou in dit steeds veranderende digitale landschap op weg te helpen, ontwikkelden wij met SYNTRA deze simpele test. Aan de hand van enkele vragen kan jij het niveau van jouw digitale skills bepalen en weet je hoe goed je de afgelopen maanden hebt kunnen volgen.

Na de test kan je een keuze maken uit 5 specifieke online lessen om jouw digitale vaardigheden een stevige boost te geven.

>> Start met de gratis niveautest

Hoe is het gesteld met jouw digitale skills?
Doe de test en kom het te weten.

VIJF GRATIS ONLINE LESSEN OM JE DIGITALE SKILLS TE VERGROTEN

Wil je je digitale kennis aanscherpen? Of wil je meer weten over onderstaande onderwerpen? Duik dan snel in een van deze online lessen en geef jouw digitale vaardigheden een upgrade.

Tip: Na het volgen van enkele of alle modules kan je de eindtest afleggen om te weten te komen of je helemaal mee bent.

Aan de slag

1. Browsen en evalueren

Deze leersnack helpt je om gericht informatie op te zoeken en deze te beoordelen, op vlak van correctheid, volledigheid en betrouwbaarheid.

2. Communicatie

Deze leersnack helpt jou bij het verwerven van de basisvaardigheden om te kunnen communiceren, delen en samenwerken met anderen via de meest voorkomende digitale kanalen.

3. Netiquette

Na het volgen van deze leersnack kan jij gepast communiceren via de diverse digitale media.

4. Digitale inhoud

Na het volgen van deze leersnack heb je meer kennis van je computer, besturingssysteem en de meest gebruikte programma’s.

5. Beschermen en privacy

Deze leersnack geeft je meer inzicht in het beschermen van persoonsgegevens in digitale omgevingen.

Proficiat met je nieuwe digitale vaardigheden

Wil je je verworven kennis onmiddellijk uittesten? Doe dan nog even de eindproef, dan weet je direct of jouw digitale kennis is gegroeid.

Test je nieuwe kennis

De eindtest bestaat uit 20 vragen en duurt ongeveer 10 minuten. Geef je naam en mailadres op om de test te starten. Veel succes!

Nog leergoesting?

Heb je na deze online modules goesting om jezelf verder te ontwikkelen?
SYNTRA helpt jou graag verder. Ontdek hieronder ons volledig opleidingsaanbod en ondersteuning voor startende ondernemers.