Zie jij ook toekomst in...

De arbeidsmarkt van vandaag is voortdurend in beweging. Bij Syntra willen we jou als ondernemer, ondernemende werknemer of als de werkgever van vandaag én morgen volop kansen bieden om mee te bewegen. Zo updaten wij continu ons aanbod met nieuwe opleidingen, toegespitst op de uitdagingen van de toekomst.

Samen met VLAIO en partners uit het werkveld onderzoeken we de jobs van de toekomst en werken we gloednieuwe, futureproof opleidingen uit. Zo ben je helemaal mee met de nieuwste technologieën en blijf je bij in je bedrijf. Elk jaar leggen we enkele sterke accenten:

Toekomst in DATA

In een steeds digitalere wereld is data het nieuwe goud. Die data effectief benutten en omzetten naar inzichten en voorspellingen is onmisbare skill voor bedrijven van vandaag.

hernieuwbare energie

Klimaatneutraal tegen 2050. Ambitieus, maar niet onmogelijk. Wie slim is, zet vandaag in op jobs rond  hernieuwbare energie zoals EMS-installateur.

duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Duurzaam Vastgoed, Duurzaam Ondernemen en Duurzame Productdesign,… allen zorgen voor een succesvolle toekomst. 

digitalisatie en AI

Elke job wordt voortdurend herdacht en aangevuld met digitale aspecten, van industriële automatisering tot ChatGPT. Ben jij nog mee?

… en nog veel meer.

Syntra biedt vele opleidingen in vele domeinen aan. Alle opleidingen worden samengesteld en gedoceerd door actieve vakexperten. Jaarlijks worden vele kleine aanpassingen in vele opleidingen gedaan. Ben je op zoek naar een specifieke opleiding? Hieronder kan je alvast grasduinen in de vele categorieën.