Bedrijfsopleidingen

Een leven lang leren is niet langer een optie, maar een must om in jouw job en daarbuiten te blijven groeien.
Je kan via onze bijscholingen jouw expertise uitbreiden binnen jouw eigen job, nieuwe kennis en competenties opdoen of verplichte erkenningen behalen.

Eén ding staat vast: op korte tijd versterk je jezelf professioneel.

Bedrijfsopleidingen worden door volgende Syntra-partners aangeboden:

Opleidingscentrum gelegen in het prachtige Koninklijk Pakhuis op de site van Tour & Taxis in Brussel. Onze expertise ligt in het organiseren en ontwikkelen van opleidingen binnen de sector van overheidsinstanties, social en non-profit organisaties.
> https://mezure.be/

Nxtpro zet bedrijven professioneel op koers met de juiste opleiding! Opleiding, omscholing en heroriëntatie worden belangrijker dan ooit. Maak van interne mobiliteit een win voor het bedrijf en een win voor de werknemer.
> https://nxtpro.be/nl

Je kiest voor het NeXT level in je carrière. We bieden innoverende en uitdagende trainingen en opleidingen van hoog niveau waarbij je jezelf kan omringen met een straffe community van trainers en docenten en je kan laten inspireren door experten in de markt.
> https://www.pxl-next.be/

SBM is uw gespecialiseerde partner voor business training, coaching en advies. Samen gaan we aan de slag om de groei van uw bedrijf en de talenten en competenties van uw medewerkers ten volle te stimuleren. SBM adviseert, coacht en traint.
> https://sbm.be/

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit en controle over de inhoud  van de opleiding? Wil je bedrijfsdoelstellingen halen én tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers stimuleren? Dan bieden de maatopleidingen van Syntra Bizz de oplossing.
>https://www.syntra-bizz.be