De warme Syntracursisten en -medewerkers zetten hun ondernemerskills in voor het goede doel in deze kerstperiode. Ze laten hun hart en zakelijk inzicht spreken door acties op te zetten voor de Warmste Week. Klik op de links om de details van de acties te bekijken.

Ga meteen naar de actie van je voorkeur:

  • Het warmste boek: geïllustreerd leesboek met Arne van Steenbergen, docent bij SyntraPXL
  • L’Adèle in concert: SyntraPXL-medewerkster Laura Ramaekers laat haar gouden stem gloeien in een Adèle tributeconcert
  • Syntra Goes West: Syntra-West medewerkers, docenten, studenten, vrienden en familie wandelen van campus naar campus
  • Syntra’s Vlam: De cursisten van Duaal Leren bij Syntra-West organiseren een tentoonstelling
  • De warmste koekjes: de cursisten van de opleiding bakker bij Syntra-AB zetten zich in voor De Warmste Week en maken overheerlijke artisanale koekjes.
  • Warm gelukje: De cursisten van de duale opleiding ‘Winkelmedewerker’ bij Syntra-AB zorgen voor snoepverkoop.
  • Lekker Warm: De cursisten van de duale opleiding ‘Keukenmedewerker’ bij Syntra-AB zorgen voor vers gemaakte tomatensoep en lasagne.

1. Het warmste boek

Syntracursist en -docent Arne van Steenbergen illustreert drie verhalen van drie Vlaamse topauteurs: Luc Descamps, Bjorn Van den Eynde en Michael Sels

Wat is er mooier dan tijdens de kille wintermaanden een boek te lezen en even weg te dromen in de wereld van drie topauteurs, die speciaal voor de warmste week elk hun geïllustreerde verhaal naar jou toebrengen.

De uitgave is exclusief voor de Warmste Week, gelimiteerd op slechts 1.000 exemplaren. Bestel deze speciale editie en vlam mee met De Warmste Week voor meer veilige plekken voor kinderen en jongeren.

2. L’Adele in concert

L’Adèle, de Belgische tribute van wereldster Adèle, met SyntraPXL-medewerkster Laura Ramaekers komt op 16/12 voor een uniek concert naar Den Hoek in Kortenaken.

Je zag haar onlangs nog op het VTM-programma Startstruck. In samenwerking met Boerenrock en de Warmste Week kan je genieten van haar hartverwarmende zang, met opbrengst voor het goede doel.

3. Syntra Goes West

Wandel of fiets mee van campus naar campus voor het goede doel en laat je kilometers opbrengen!

Op zaterdag 16 december wandelen we in groep vanuit Oostende of Roeselare richting Brugge, te voet of met de fiets. Iedere deelnemer kan zich registreren door middel van een vaste bijdrage (€10 pp) of kan zich bijkomend per kilometer laten sponsoren door vrienden en familie. De actie staat open voor alle medewerkers, cursisten, docenten, familie en vrienden,… . Alle deelnemers krijgen een warme ontvangst in Brugge op het eindpunt (campus Ten Briele) en daarna maken we het nog even gezellig met een hapje en een drankje.

De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

4. Syntra’s Vlam

De studenten van de verschillende beroepsopleidingen Duaal Leren Syntra-West organiseren een tentoonstelling, per opleiding, waarbij de bezoekers naast het bewonderen van de ingediende werken eveneens deel kunnen nemen aan een altijd-prijs-tombola, een verrassingsactie én een wedstrijd waarvan de opbrengsten geschonken worden aan De Warmste Week. Je kan de tentoonstelling bezoeken in Campus Brugge en Campus Kortrijk van 14 tot 21 december.

5. De warmste koekjes

de cursisten van de opleiding bakker bij Syntra-AB in Antwerpen zetten zich in voor De Warmste Week en maken overheerlijke artisanale koekjes. Ze vragen €5 per zakje. De koekjes kunnen worden opgehaald aan de balie van onze campus in Antwerpen (Berchem). Meer informatie en bestellen via antwerpen@syntra-ab.be

6. Warm gelukje

De cursisten van de duale opleiding ‘Winkelmedewerker’ bij Syntra-AB in Mechelen zorgen voor een warmhartige snoepverkoop. De snoepjes kunnen afgehaald worden aan de balie van onze campus in Mechelen. Per zakje vragen we €3. Meer informatie en bestellen via mechelen@syntra-ab.be

7. Lekker Warm

De cursisten van de duale opleiding ‘Keukenmedewerker’ bij Syntra-AB in Mechelen zorgen voor vers gemaakte tomatensoep (veggi) en lasagne. Deze gerechten kunnen worden afgehaald, na bestelling, aan de balie van onze campus in Mechelen. Om een bestelling te plaatsen moet men een mailtje sturen naar mechelen@syntra-ab.be