Heb jij een passie voor lekker eten? Ben je niet uit de keuken weg te slaan? Ligt de Gault&Millau restaurantgids op jouw nachtkastje? Dan ben jij de uitgelezen kandidaat voor een opleiding in de horeca. In onze opleiding restauranthouder-kok scheiden we het kaf van het koren en focussen we ons op de kern van een goeddraaiend restaurant. Je leert koken volgens verschillende technieken en daarnaast leer je efficiënt een keuken runnen. Als kers op de taart krijg je voldoende ondernemerschapsskills mee om je eigen zaak te starten. Ga jij ook al watertanden van een toekomst in de keuken? Bekijk dan onze opleidingen hieronder.

SYNTRA Midden-Vlaanderen

PACT-opleiding restauranthouder-kok | start: 24/09 Gent
Avondopleiding restauranthouder-kok | start: 24/09 Gent

Bekijk de opleidingen HIER

SYNTRA AB

Voltijdse dagopleiding restauranthouder| start: 28/09 Antwerpen & 29/09 Leuven
Avondopleiding restauranthouder-kok | start: 28/09 Antwerpen & 29/09 Leuven
Avondopleiding restauranthouder-kok versneld | start: 25/01 Antwerpen & 29/01 Leuven

Bekijk de opleidingen HIER

SYNTRA Limburg

Voltijdse dagopleiding restauranthouder-kok | start: 21/09 Hasselt
Avondopleiding kok | start: 15/09 Hasselt

Bekijk de opleidingen HIER

SYNTRA Brussel

Avondopleiding restauranthouder-kok | start: 5/10 Brussel

Bekijk de opleiding HIER

SYNTRA West

Voltijdse dagopleiding restauranthouder | start: 21/09 Brugge
Avondopleiding restauranthouder | start: 17/09 & 20/10 Brugge

Bekijk de opleidingen HIER