Lange en korte opleidingen

Opleiding: Kaasmeester

Kaasmeester – Word expert in kaas en smaakbeleving


In deze praktijkgerichte avondopleiding verdiep je je in de boeiende wereld van kaas. Je leert over melksoorten, kaasmakerij, rijping, kaassoorten en hun kenmerken. Je oefent met proeven, snijden, presenteren en het samenstellen van kaasplanken, inclusief foodpairing met wijn of bier.

Ideaal voor wie professioneel met kaas aan de slag wil in horeca, retail of eigen zaak – of zijn culinaire kennis wil uitbreiden..

Geen voorkennis vereist – je sluit de opleiding af met een erkend certificaat als kaasmeester.

Bekijk meer opleidingen binnen:

Onderstaande campussen geven deze opleiding.

Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.