Justine Vancoppenolle

Toen de starterscoach Barbara mij contacteerde, voelde ik me erg aangesproken tot de titel “ondernemer met zorgen”.

Pascal Vanneste

“De Industrial Food Innovation-opleiding heeft mijn leven en carrière een boost gegeven.”

Karina

“Mijn vader was brandweerman en ambulancechauffeur, en ik droomde altijd al van een carrière in de verpleging.”

Justine Lannoo

“Na het behalen van mijn master in de Vrije Kunsten, besloot ik toch mijn hart te volgen.”

Arne Debruyne

Ex-cursist Arne Debruyne (20 jaar) is bijna letterlijk geboren in de horecasector: “Ik heb altijd gezegd: later wil ik ook in de horeca aan de slag!”

Nele Scharpé

Tijdens mijn stage bij Judith Van Herck mocht ik meewerken aan de proefstukken van de nieuwe collectie en assisteerde bij de shoot voor de promotie. Echt een super ervaring!

Ben Vandendriessche

Ik kon mijn autodidactische ‘knutselkennis’ aanvullen met vakkennis van ervaren docenten die weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.

Ann Vanden Berg

Ik kon gelijk alles omzetten in mijn werk. Mijn takenpakket werd groter én interessanter. Ik werk nu elke maand een dossier van A tot Z af. Dat was mijn doel, ik ben gegroeid in mijn job!

Jan Paesen

Sommige medecursisten waren al jarenlang bezig met bier, maar aan het einde van de opleiding zat iedereen toch ongeveer op hetzelfde niveau. Dat is zonder twijfel de verdienste van de zeer ervaren docenten.

Mira Vissers

Ik gebruik wat ik bij Syntra geleerd heb nu dagelijks in mijn job.

Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.