Justine Vancoppenolle
Toen de starterscoach Barbara mij contacteerde, voelde ik me erg aangesproken tot de titel “ondernemer met zorgen”.
Pascal Vanneste
“De Industrial Food Innovation-opleiding heeft mijn leven en carrière een boost gegeven.”
Karina
“Mijn vader was brandweerman en ambulancechauffeur, en ik droomde altijd al van een carrière in de verpleging.”
Justine Lannoo
“Na het behalen van mijn master in de Vrije Kunsten, besloot ik toch mijn hart te volgen.”
Arne Debruyne
Ex-cursist Arne Debruyne (20 jaar) is bijna letterlijk geboren in de horecasector: “Ik heb altijd gezegd: later wil ik ook in de horeca aan de slag!”
Nele Scharpé
Tijdens mijn stage bij Judith Van Herck mocht ik meewerken aan de proefstukken van de nieuwe collectie en assisteerde bij de shoot voor de promotie. Echt een super ervaring!
Ben Vandendriessche
Ik kon mijn autodidactische ‘knutselkennis’ aanvullen met vakkennis van ervaren docenten die weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat.
Ann Vanden Berg
Ik kon gelijk alles omzetten in mijn werk. Mijn takenpakket werd groter én interessanter. Ik werk nu elke maand een dossier van A tot Z af. Dat was mijn doel, ik ben gegroeid in mijn job!
Jan Paesen
Sommige medecursisten waren al jarenlang bezig met bier, maar aan het einde van de opleiding zat iedereen toch ongeveer op hetzelfde niveau. Dat is zonder twijfel de verdienste van de zeer ervaren docenten.
Mira Vissers
Ik gebruik wat ik bij Syntra geleerd heb nu dagelijks in mijn job.